User(s) Viewing This Thread: 3 Guest(s)
Thread Rating:
- 0 Votes - 0 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Bine ai venit emiliavladu!
|
| Author |
Message |
jean
Stairways to Heaven

MyMood: 
Thanks Received: 3124 in 1408 posts
Thanks Given: 2130
|
RE: Bine ai venit emiliavladu!
(04-05-2011 12:00 AM)emiliavladu Wrote: Links in this message are blocked to guests. Please Login or Register to unblock themBuna dimineata! In Ro este ora 7.. This image cannot be seen by guests. Please Login or Register to see it
Numele meu este Emilia Vladu, si caut informatii legate de Canada, si tot ceea ce inseamna emigrarea. In data de 13 mai trebuie sa depun cererea de emigrare. Voi incerca sa imi fac toate actele de emigrare cu cei de la Via Canda. Sunt singura, am 34 de ani, de meserie economist, si am un baietel de 4 ani si 5 luni. Am inteles ca procesul de emigrare dureaza cam 9 luni, eu sper ca baietelul meu sa inceapa scoala acolo.. Nici nu stiu cu ce sa incep... Dar voi pune intrebari, dupa ce ma voi informa temeinic.... o zi minunata tuturor!
Bine ai venit Emilia.
Daca tot ai gasit forumul asta nu vei mai avea nevoie de cei de la Via Canada. Aici gasesti toate informatiile si chiar mai mult.
Pentru inceput, mergi aici:
Links in this message are blocked to guests. Please Login or Register to unblock them
sau aici:
Links in this message are blocked to guests. Please Login or Register to unblock them
Orice nelamurire ai, intreaba-ne si-ti vom raspunde.
|
|
| 04-05-2011 08:10 AM |
|
Thank given by |
|