1024810248 Regulile forumului explicate

User(s) Viewing This Thread: 1 Guest(s)

Post Reply 

Thread Rating:
  • 7 Votes - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Regulile forumului explicate
Author Message
thor Offline
Master of the Hammer
Administrators

MyMood: None

Thanks Received: 147 in 108 posts
Thanks Given: 235

Regulile forumului explicate
Se pare ca nu am fost destul de explicit cand am enuntat regulile forumului asa ca am sa le explic aici una cate una:
Quote:1. Orice thread hijacking va fi pedepsit cu banare pentru o zi. Fiecare noua abatere va incrementa cu 1 numarul de zile state pe tusa.
Ce inseamna asta?
Daca ce ati scris ca raspuns la un thread nu are nici o legatura cu acel thread, si insistati in a devia de la subiect atunci am sa aplic aceasta regula. Se accepta devierea de la subiect pe thread-uri care trateaza generalitati sau la care subiectul e atat de vast incat se poate spune orice acolo, in rest daca doriti sa spuneti ceva diferit sau sa aflati ceva care nu are acelasi subiect cu subiectul in discutie DESCHIDETI UN NOU THREAD, asta e OK.
Quote:2. Atacul la persoana nu este acceptat si se pedepseste la fel ca mai sus
2a. Amenintarile nu sunt acceptate pe forumul asta, orice amenintare duce la excluderea user-ului care a facut-o.
Atacul la persoana, banuiesc ca toti stiti ce inseamna asta, aici includ si ironiile fine sau mai putin fine, si atacul direct. Daca nu va place de o persoana vedeti ca aceasta poate fi ignorata, NU o atacati caci voi aplica acest regulament.
Amenintarile (ex. "iti sparg fata"; "trimit amicii sa te caute" "stiu unde stai"...) se pedepsesc cu excludere, la chestia asta nu stau la discutie.

Quote:3. Scrisul cu litere mari, ingrosate, folosirea in exces de "smilies", folosirea limbajului de "mirc" se pedepseste mai intai cu warning iar apoi cu banare o zi.
Limbaj "mirc" ex: "tz", "sh" "k", e un forum in limba romana (care, e drept unii din noi nu ii mai stiu gramatica cum trebuie), si v-as ruga sa respevtam limba asta atat cum putem, nu vreau sa o vad mai distrusa decat deja o facem. In plus suntem destul de inteligenti sa intelegem unde intr-o fraza se gasesc "t" sau" tz", "s" sau "sh" etc. Cat despe "k" ala ori sunteti prea lenesi sa scrieti ori nu ati trecut de clasa I primara.
Folosirea in exces a literelor mari (capital letters) e un afront adus celui ce te citeste inseamna ca iti place sa tipi, nu am nevoie aici de "gorile" urlatoare...
Folosirea in exces de smileys duce la incarcarea mai greu a paginilor, incetinirea unui computer mai vechi, crestrea traficului probleme si la hosting si posibil la utilizator, haideti sa ramanem in limitele decentei.
Quote:4. Folosirea de cuvinte pe care nu le-ati pronunta in fata copiilor (in afara sectiunilor unde acest limbaj este acceptat); folosirea unui limbaj de mahala se pedepseste cu 2 zile de banare, in cazul repetarii pentru fiecare abatere se adauga cate doua zile
Aici cred ca e destul de clar. Exista o lista cu cuvinte banate, as fi vrut ca acea lista sa nu existe si sa va puteti controla, insa se pare ca asta e imposibil asa ca a aparut regula asta in cazul in care folositi cuvinte care nu sunt in lista (e usor de aflat, alea din lista sunt inlocuite cu * sau "cenzurat" celelalte NU).
Limbaj de mahala: iarasi stiti despre ce e vorba, doar venim toti din Romania.
Quote:5. Troll-ii vor fi banati pe cel putin 5 zile - daca nu stiti ce este un trol vedeti aici:
Internet Troll definitia. Dupa a treia banare user-ul va fi exclus
Troll-ul in general face cam tot ce am zis mai sus si multe altele, cateodata e greu de deosebit un troll de un user mai entuziast sau de cineva care tine mult la ideile sale, daca nu sunteti siguri ce este un troll vedeti link-ul de mai sus sau vedeti articolul despre trolli in aceasta sectiune.
Quote:6. Postarea de materiale aflate sub incidenta copyright-ului fara acceptul persoanei in cauza va duce la excluderea user-ului - thread-ul respectiv va fi sters
Daca aveti de gand sa copiati ceva de undeva si sa puneti pe forum, in primul rand verificati daca lucrurl respectiv nu este sub copyright, daca este sub copyright cereti acceptul autorului, si daca aveti acest accept atunci puteti pune ce ati copiat aici cu PRECIZAREA SURSEI si a AUTORULUI. Daca nu e sub copyright va rog de asemenea sa precizati sursa si autorul, asa este corect. In cazul in care este sub copyright si nu precizati sursa si autorul, aplic regula de mai sus.
Quote:7. Incercarile de SPAM-uire a membrilor se pedepsesc cu banarea pe viata si blocarea IP-ului
Forumul are cateva protectii pentru asta, insa nu se stie niciodata, de asta am introdus regula asta, daca aveti de gand sa trimiteti mass email-uri care nu au legatura cu forumul sau cu dorintele celuilalt, eu zic sa cautati alta cale pentru ca daca gasiti o modalitate sa o faceti cu toate protectiile voi aplica regula 7.
Quote:8. Administratorii site-ului pot modifica aceste reguli dupa necesitate.
Asta iarasi e normal, cand v-ati inscris ati fost de acord cu aceasta regula, si in functie de ce se va intampla pe aici sau ce legi se mai modifica This image cannot be seen by guests. Please Login or Register to see it imi rezerv dreptul sa modific regulamentul in asa fel incat sa acopere si acele situatii
Quote:9. Orice incercare de atac asupra serverului care adaposteste forumul, sau orice incercare de hack-uire a forumului si site-urilor aferente se pedepseste cu banarea IP-ului si adreselor de email pe viata si cu raportarea acestora.
Au fost cateva incercari din astea pana acum si IP-urile sunt banate. NU incercati, iar daca reusiti nu e o problema mare, sunt doua forumuri care stau in rezerva, tot ce o sa faceti e sa va treziti banati si raportati la organele abilitate sa ia masuri.
Quote:10. Tot ce este postat pe acest forum este sub drept de autor al celui care a postat sau sub copyright al ownerului forumului.
Orice copiere a articolelor de pe acest forum si publicarea lor pe alte forumuri, sau in presa scrisa sau vorbita, fara acordul autorului va fi tratata ca o incalcare a copyright-ului si se vor urma caile legale!
Asa cum va cer sa respectati copyright-ul altora doresc ca si ce ati scris aici sa fie respectat. Nu am probleme ca articole puse pe acest forum sa fie copiate, insa am probleme mari daca aceste articole sunt luate fara acceptul autorului si al proprietarului forumului. De asemenea am probleme foarte mari daca nu se pune sursa de unde a fost luat articolul si autorul articolului (fie el nick ori nume real).
Nu va bazati pe faptul ca internetul e liber, forumul asta e proprietatea unei corporatii canadiene, si tot ce este aici se supune legilor canadiene, de asemenea forumul este semiprivat (la 99.9% din articole NU se poate ajunge decat daca esti membru), iar o parte din forumuri nu se poate ajunge decat daca esti membru al unui anumit grup. Nu va ganditi ca: "e pe internet si e free" NU e, E PRIVAT si VA ROG SA RESPECTATI REGULA ASTA.
Quote:11. Reclama de orice fel fara acceptul administratorului site-ului se pedepseste prin ban de o saptamana iar daca se continua se pedepseste prin stergerea user-ului.
Daca tot dai buzna in casa mea si vrei sa iti faci reclama la produsul sau site-ul sau.. tau macar ai bunacuviinta si cei 7 ani de acasa sa ma contactezi, si sa imi ceri acceptul pentru ce vrei sa pui aici. Nu te speria nu cer bani, maxim am sa cer reciprocitate, insa te rog fa asta, altfel mesajul tau va fi in van (il voi sterge la cateva minute dupa postare) si adresa de email, user-ul si IP-ul vor fi banate.
Quote:12. Imi rezerv dreptul de a modifica aceste reguli cand vreau eu si cum vreau eu (e normal eu platesc pentru hosting si in plus sunteti pe terenul meu; daca nu va convine trimiteti un PM si o sa va sterg contul). De asemenea imi rezerv dreptul sa dau afara orice user, care consider ca nu face bine acestui forum, fara nici un avertisment si totodata sa ii banez IP-ul, daca e nevoie ISP-ul; adresele de email ...
Asta e ca raspuns la comentariile catorva useri (shogy, si altii). In rest cred ca e self explanatory.
(This post was last modified: 24-03-2009 02:48 PM by thor.)
16-10-2008 09:28 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Thank given by incognito, nedumerita, coraampean, raducostin_17, tomi_mithos
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Regulile forumului admin 0 1,858 21-03-2008 06:09 PM
Last Post: admin

Forum Jump: