User(s) Viewing This Thread: 2 Guest(s)
Thread Rating:
- 11 Votes - 2 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Fotbal de rahat
|
| Author |
Message |
artx3d
Administrator

MyMood: 
Thanks Received: 2145 in 1286 posts
Thanks Given: 1240
|
Fotbal de rahat
Folosind criterii de selecţie îndoielnice, Victor Piţurcă profită de poziţia de selecţioner şi face reîntregirea familiei sale la echipa naţională a României. Antrenorul tricolorilor l-a inclus pe fiul său, Alexandru Piţurcă, atacant la Pandurii Târgu-Jiu, pe lista lărgită de 40 de jucători pe care-i are în vedere pentru turneul din Oman, care ar urma să se desfăşoare între 11 şi 20 decembrie. Pe adresa clubului gorjean a sosit ieri un fax în care oficialilor de la Pandurii li se cereau datele din paşaportul lui Alex, în vederea obţinerii vizei de Oman.
În timp ce selecţionerul îşi bagă fiul în faţă, Ionel Dănciulescu, golgheterul „all-time“ în activitate al Ligii I, este ignorat pe motiv că „nu are fizic corespunzător şi nu face faţă concurenţei de la lot“!
|
| 11-11-2008 04:14 PM |
|
Thank given by |
|
comisaru
Stairways to Heaven

MyMood: 
Thanks Received: 616 in 467 posts
Thanks Given: 262
|
RE: Fotbal de rahat
(11-11-2008 04:14 PM)artx3d Wrote: Links in this message are blocked to guests. Please Login or Register to unblock themFolosind criterii de selecţie îndoielnice, Victor Piţurcă profită de poziţia de selecţioner şi face reîntregirea familiei sale la echipa naţională a României. Antrenorul tricolorilor l-a inclus pe fiul său, Alexandru Piţurcă, atacant la Pandurii Târgu-Jiu, pe lista lărgită de 40 de jucători pe care-i are în vedere pentru turneul din Oman, care ar urma să se desfăşoare între 11 şi 20 decembrie. Pe adresa clubului gorjean a sosit ieri un fax în care oficialilor de la Pandurii li se cereau datele din paşaportul lui Alex, în vederea obţinerii vizei de Oman.
În timp ce selecţionerul îşi bagă fiul în faţă, Ionel Dănciulescu, golgheterul „all-time“ în activitate al Ligii I, este ignorat pe motiv că „nu are fizic corespunzător şi nu face faţă concurenţei de la lot“!
Auzi ? Intreb si eu ca muierile , ca mi se pare ciudat ...Ce puii mei avea nevoie sa ceara de la club datele din pasaport a lui fi-su ? Nu era mai simplu sa-i dea un telefon?Ca nu-i scump mobilu' in Romania !?Pare mai degraba o stire "fabricata" .O fi asa nu zau dar tare seamana cu "a te scarpina in partea dreapta cu mana stanga ".
|
|
| 11-11-2008 04:26 PM |
|
Thank given by |
|