21 Regulile forumului

User(s) Viewing This Thread: 1 Guest(s)

Post Reply 

Thread Rating:
  • 9 Votes - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Regulile forumului
Author Message
admin Offline
Master of the Board
Administrators

MyMood: Lonely

Thanks Received: 339 in 161 posts
Thanks Given: 193

Regulile forumului
1. Orice thread hijacking va fi pedepsit cu banare pentru o zi. Fiecare noua abatere va incrementa cu 1 numarul de zile state pe tusa.
2. Atacul la persoana nu este acceptat si se pedepseste la fel ca mai sus
2a. Amenintarile nu sunt acceptate pe forumul asta, orice amenintare duce la excluderea user-ului care a facut-o.
3. Scrisul cu litere mari, ingrosate, folosirea in exces de "smilies", folosirea limbajului de "mirc" se pedepseste mai intai cu warning iar apoi cu banare o zi.
4. Folosirea de cuvinte pe care nu le-ati pronunta in fata copiilor (in afara sectiunilor unde acest limbaj este acceptat); folosirea unui limbaj de mahala se pedepseste cu 2 zile de banare, in cazul repetarii pentru fiecare abatere se adauga cate doua zile
5. Troll-ii vor fi banati pe cel putin 5 zile - daca nu stiti ce este un trol vedeti aici:
Links in this message are blocked to guests. Please Login or Register to unblock them definitia. Dupa a treia banare user-ul va fi exclus
6. Postarea de materiale aflate sub incidenta copyright-ului fara acceptul persoanei in cauza va duce la excluderea user-ului - thread-ul respectiv va fi sters
7. Incercarile de SPAM-uire a membrilor se pedepsesc cu banarea pe viata si blocarea IP-ului
8. Administratorii site-ului pot modifica aceste reguli dupa necesitate.
9. Orice incercare de atac asupra serverului care adaposteste forumul, sau orice incercare de hack-uire a forumului si site-urilor aferente se pedepseste cu banarea IP-ului si adreselor de email pe viata si cu raportarea acestora.
10. Tot ce este postat pe acest forum este sub drept de autor al celui care a postat sau sub copyright al ownerului forumului.
Orice copiere a articolelor de pe acest forum si publicarea lor pe alte forumuri, sau in presa scrisa sau vorbita, fara acordul autorului va fi tratata ca o incalcare a copyright-ului si se vor urma caile legale!
11. Reclama de orice fel fara acceptul administratorului site-ului se pedepseste prin ban de o saptamana iar daca se continua se pedepseste prin stergerea user-ului.
12. Imi rezerv dreptul de a modifica aceste reguli cand vreau eu si cum vreau eu (e normal eu platesc pentru hosting si in plus sunteti pe terenul meu; daca nu va convine trimiteti un PM si o sa va sterg contul). De asemenea imi rezerv dreptul sa dau afara orice user, care consider ca nu face bine acestui forum, fara nici un avertisment si totodata sa ii banez IP-ul, daca e nevoie ISP-ul; adresele de email ...
(This post was last modified: 16-10-2008 08:59 AM by thor.)
21-03-2008 06:09 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Thank given by dfok
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Regulile forumului explicate thor 0 1,617 16-10-2008 09:28 AM
Last Post: thor

Forum Jump: