623562356419286662869028701 Catfish - echivalentii somnului

User(s) Viewing This Thread: 1 Guest(s)

Post Reply 

Thread Rating:
  • 3 Votes - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Catfish - echivalentii somnului
Author Message
thor Offline
Master of the Hammer
Administrators

MyMood: None

Thanks Received: 147 in 108 posts
Thanks Given: 235

Catfish - echivalentii somnului
In Canada puteti gasi mai multe tipuri de catfish (in lume sunt vreo 2000), insa cei mai cunoscuti si pe care aveti sanse mari sa ii prindeti sunt:
Chanel Catfish:
This image cannot be seen by guests. Please Login or Register to see it
Un peste care creste destul de mare, recordul pe South Nation River este de 27kg, insa in mod normal puteti da prindeti intre 1.5 si 5kg. Il gasiti aproape oriunde, e un peste lacom si orice metoda ati folosi (inclusiv lingurite si viermi de plastic) va ataca daca e in zona. In general nu mananca cand temperaturile sunt mai mari de 24-28C.
Cele mai bune momeli - cele cu miros puternic sau pline de sange (ficatul de pasare e una din ele), trage si la rime, minowsi, broaste, raci, bucati de hotdog, etc..
Altul foarte raspandit si la fel de lacom este:
Bullhead:
Spre deosebire de ruda lui de mai sus acesta nu creste foarte mare si rar o sa gasiti specimene ce bat la 1kg. Ca momeli: tot ce merge la ruda lui de mai sus merge si la asta, fiind un peste foarte lacom.

Din cauza ca se hraneste cu orice (inclusiv hoituri) cu intrarea in vara carnea lui incepe sa prinda un miros caracteristic, canadienii nu il pescuiesc decat in primavara cand carnea are un gust excelent si este fara miros. Tinand cont ca e foarte usor de curatat si nu are oase, e un peste foarte bun pentru bucatarie.

Alti pesti din aceeasi familie:
Yellow Bullhead:
Flathead Catfish:
(This post was last modified: 27-08-2008 10:29 AM by thor.)
27-08-2008 10:00 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
palade_d Offline
Pufan
**

MyMood: Amazed

Thanks Received: 3 in 2 posts
Thanks Given: 0

RE: Catfish - echivalentii somnului
Eu dau la somotel seara dupa 6 si dau la rama sau shrimp un pik lasat afara si dau la pluta faza e ca mactaquac dam intra numai sub un kg si asa am grija sa i returnez in balta mai ales ca trebuie sa ai grija ca au tepi aia de care ma feresc cu atentie.As da cu broscute dar nu am gasit si la peste viu e interzis ...La voblere am incercar dar nu mai bibanu a intrat sper sa am un pik de timp in sept...Ce pesti mici recomandatzi care se pot gasi usor in comert>>>>?fir intins

Attached File(s) Thumbnail(s)

30-08-2008 10:44 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
dantes Offline
Incepator
*

Thanks Received: 0 in 0 posts

(30-08-2008 10:44 AM)palade_d Wrote: Links in this message are blocked to guests. Please Login or Register to unblock themsi la peste viu e interzis ...

Poti detalia un pic ,te rog?
Multumesc anticipat!
05-09-2009 04:15 PM
palade_d Offline
Pufan
**

MyMood: Amazed

Thanks Received: 3 in 2 posts

Sign0191 RE: Catfish - echivalentii somnului
In state nu era interzis sa dai cu momeala vie si aveam cunoscuti care dadeau cu pesti exotici chiar tilapia.In Canada e altfel nu e voi cu nici un fel de peste viu sa dai la peste nu neaparat la somn si bibanul mic e fantastic la somn in rest dai si tu cu floare de rama si chiar cu greieri de la magazinele cu animale gen pets unlimited..Fir intins anyway mai ales ca acum e loc si daca dai pe fund e loc mare ..
05-09-2009 11:40 PM
dantes Offline
Incepator
*

Thanks Received: 0 in 0 posts

Multumesc pentru precizari.
Inseamna ca asta cu minowsi e ca si cu drogurile pe aici :-). Sunt interzise, insa toata lumea le foloseste. Mai mulr de atat ii gasesti la liber in magazine ( la minowsi ma refer, ca la celelalte nu ma pricep )
Fir intins!!
(This post was last modified: 06-09-2009 10:09 AM by dantes.)
06-09-2009 10:08 AM
Post Reply 

Forum Jump: